İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Kumport Ortaokulu

Nis

Okulumuz küçük erkek basketbol takımı ilçe Şampiyonu oldu. Emeği geçen öğrenci ve  öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz küçük kızlar basketbol takımı ilçe Şampiyonu oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

"Öğrenmeyi bulaştıran okul sloganımızla"Okulumuzda belirli saatlerde okuma saati gerçekleştirilmektedir. Her hafta belirlenen gün ve saatte 1 ders saati süresince okuma saati gerçekleştiriyoruz. İdari kadro, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve personelimizle birlikte okuyoruz. Okuma saatiinin gerçekleştirileceği saat ve günleri gösteren çizelge aşağıdadır.

Nis

Öğrencilerimize trafik polislerimiz eşliğinde trafik eğitimi verildi.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü münasebetiyle öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Gülay Haccak tarafından Bilinçli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okul basketbol Kucuk kizlar  takımımız İstanbul il musabakalarinda ilk maçını kazandı, yıldız kızlar basketbol takımımız ise iki maçını da kazandı.

Mrt

Okul koromuz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü için hazırlamış olduğu marş ve şarkıları güzel havada öğrencilerimize tekrar sundu.

Mrt

Kucuk kiz takimimiz ilce musabakalarinda yaptigi 2 macida kazandi. Yine yildiz kiz ve kucuk erkek takimlarimiz ilce musabakalarinda ilk maclarini kazandi.

Mrt

Okulumuz 6G sınıfı öğrencilerimizden Hayat Minel AKTAŞ İstanbul okullar arası paletli yüzme kızlar su üstü 10-11 yaş grubu 4 cüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Birol İNCE ve Okul Rehber öğretmenlerimizden Cemil RAĞBET ile birlikte ÇAPA FEN LİSESİ'ne okul tanıtım gezisi düzenlediler.

Ara

Dünya Engelliler haftasında öğrencilerimizin farkındalığını artırmak için okulumuz özel eğitim Sınıfı ve Tekerlekli Sandalyeciyi  ziyaret ettik. Çok güzel kazanımlar elde ettik

Ara

Kas

Bugün saat 10.30'da tüm okullarımızda deprem tatbikatı eş zamanlı olarak aynı anda yapıldı.

Önce sınıflarımızda, ÇÖK, KAPAN VE TUTUN uygulaması,

Daha sonra gerekli önlemler alınarak toplanma alanlarına tahliye yapıldı.

Kas

7-B Sınıfı öğrencimiz Aynur Şimal YAMAN yine bizi gururlandırarak Antalya'da düzenlenen Kempo Avrupa Şampiyonasında iki kez Avrupa İkincisi,Dünya İska Kickbox Şampiyonasında ise Dünya Birincisi oldu.Öğrencimizi Tebrik ediyoruz.