İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Kumport Ortaokulu

Şbt

2.Dönem Okul Meclis Toplantısı okul konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında düzenlenen  yapay zeka temalı Eğitimde Yapay Zeka Zirvesine okulumuz DİKAB Öğretmeni Kübra Laz ve Türkçe Öğretmeni Suna Tekçe katılım sağladı.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 8.Sınıflar Okul Birincimiz Ekin OVAT ‘ı müdürümüz tebrik ederek hediyesini verdi.

Şbt

İstanbul Valiliği tarafından koordine edilen Ben Okuyorum,İstanbul Okuyor Projesi kapsamında İstanbul Üniversitesi Cemil Bilsel Konferans Salonunda gerçekleşen formatör eğitimleri açılış programına okulumuz Türkçe Zümresi öğretmenleri katılım sağladı.

Şbt

Yıldız erkek basketbol takımımız ceyrek final maçını kazanarak yarı finale çıkmıştır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Şbt

Yıldız kız takımız gruptaki son maçını kazanarak grubunu birinci tamamlayıp bir ust tura cikmistir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Müdürümüzün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmenimiz Emin Gündoğdu’nun dersini ziyaretinden.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.