İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Kumport Ortaokulu

May

8/H sınıfı, sınıf rehber öğretmenleri ile dolu dolu bir gün geçirdiler. Öğrencilerimiz ilk önce Pera Müzesindeki seramik atölyesinde yaratıcılıklarını geliştirdiler daha sonra Koç Müzesinde zeytinyağı yapımının tarihsel sürecini öğrendiler.

May

Bosna Hersek’ten kardeş okulumuz “Ju Os İzet Sabic”in okul müdürü ve öğretmenleri okulumuzu ve şehrimiz İstanbul’u ziyarete geldiler.

May

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bölümü tarafından oluşturulan komisyonlar Temel Eğitim Öğretim Programları değerlendirmesi , Maarif Modeli İnceleme Raporunu okulumuzda gerçekleştirilen çalıştayda hazırladı.

May

Öğrencimiz Bilge Deniz Taşçı Sinop’ta düzenlenen turnuvada başarılı bir oyun sergiledi, ayrıca son yapılan maçta MVP oldu. Türkiye 7.olarak İstanbul’a döndü. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Nis

Kumport Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı olarak otizmin dünyada ve Türkiye’de son 20 yılı sempozyumuna katıldık. Bu sempozyum ile otizmin tanı ve tedavileri ve eğitsel yaklaşımları hakkında olan bilgilerimizi tazeledik. Bu sempozyumu yapan Tohum Otizm Vakfı’na ve ev sahipliği yapan Kültür Üniversitesi’ne çok teşekkür ederiz.

Nis

Istanbul Veli Akademileri ‘Çevre Bilinci ‘ semineri 10 Mayıs Cuma günü saat 10.00 da okulumuz konferans salonunda Doçent Dr. Çiğdem ÇINGIL BARIŞ tarafından verilecektir. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Nis

İlçemizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında mangala dalında okulumuzu temsil eden 7C sınıfı öğrencimiz Berra YÜKSEL 4.lük elde etmiştir . Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.