İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Kumport Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Birol İNCE ve Okul Rehber öğretmenlerimizden Cemil RAĞBET ile birlikte ÇAPA FEN LİSESİ'ne okul tanıtım gezisi düzenlediler.

Ara

Dünya Engelliler haftasında öğrencilerimizin farkındalığını artırmak için okulumuz özel eğitim Sınıfı ve Tekerlekli Sandalyeciyi  ziyaret ettik. Çok güzel kazanımlar elde ettik

Ara

Kas

Bugün saat 10.30'da tüm okullarımızda deprem tatbikatı eş zamanlı olarak aynı anda yapıldı.

Önce sınıflarımızda, ÇÖK, KAPAN VE TUTUN uygulaması,

Daha sonra gerekli önlemler alınarak toplanma alanlarına tahliye yapıldı.

Kas

7-B Sınıfı öğrencimiz Aynur Şimal YAMAN yine bizi gururlandırarak Antalya'da düzenlenen Kempo Avrupa Şampiyonasında iki kez Avrupa İkincisi,Dünya İska Kickbox Şampiyonasında ise Dünya Birincisi oldu.Öğrencimizi Tebrik ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 99.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Anasınıfı C şubemizin Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ağu

6H sınıfı öğrencilerimizden Nigina KARATAŞ Karate Şampiyonasında Türkiye 2. olmuştur.Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.